Hotelplaner opgives i Frederikssund

Der bliver alligevel ikke noget hotel på Kalvøen med udsigt over Roskilde Fjord ved Frederikssund. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

For snart et år siden investerede den lokale erhvervsmand Leif Tullberg 10,5 millioner kroner i at udvide aktiekapitalen i Kalvøen A/S med henblik på at opføre et hotel. Siden har der været arbejdet ihærdigt på at finde frem til et projekt, og senest har det været på tale med et selvbetjeningshotelkoncept.
Men nu droppes byggeriet helt. Resultatet af analyserne viser, at det ikke vil være rentabelt at bygge et hotel med kun 68 værelser, som er det antal, der pt. må opføres i det kystnære område. Men samtidig lægger finanskrisen en dæmper på lysten til at tage en stor risiko.
- Jeg er ked af, at vi må opgive det. Vi havde besluttet at gå ind i det her projekt, fordi det var noget, vi ville rigtig meget, og vi har fået en kæmpe lokal opbakning til det, siger Mette Hay-Schmidt, der er direktør i Kalvøen A/S.
Opgivelsen af hotelprojektet ærgrer direktør for Frederikssund Erhverv og Turist Center (FETC), Peter Bo Andersen.
- Det er selvfølgelig trist. Men jeg har stor forståelse for det i den nuværende situation, siger Peter Bo Andersen, der fastslår, at der fortsat er behov for flere overnatningsmuligheder i Frederikssund.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

daginstitution

Københavnske forældre bør fritages for betaling til daginstitutioner, mener flertal

1600px_colourbox40805590.jpg

Helsingør er populær som aldrig før - og borgmesteren ved godt hvorfor

Børnehave genåbning

Endnu en kommune dropper forældrebetaling, hvis børnene holdes hjemme fra dagtilbud

Cecilia Lonning-Skovgaard

Corona rammer Københavns aktivering af banderelaterede ledige

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere