Homo-konference hos Microsoft

Homoseksuelle skal være med til at sikre, at Microsoft fortsat kan være innovativ ifølge Frederiksborg Amts Avis.

Homoseksuelle medarbejdere skal være med til at sikre, at Microsoft fortsat er i stand til at levere innovative løsninger til deres globale marked.
Det er baggrunden for, at software-virksomhedens udviklingsafdeling i Vedbæk står bag en konference om, hvordan virksomheder giver plads til medarbejdere med en anden seksuel orientering.
- En mangfoldig arbejdsplads giver grobund for, at vi får stillet de rigtige spørgsmål, når vi skal udvikle vores produkter. Vi anser de homoseksuelle som en ressourcegruppe, og det giver både indsigt, men også udsyn, siger Charlotte Mark, der er administrerende direktør for Microsoft Development Center Copenhagen (MDCC).
Microsoft har oprettet en medarbejderforening for bøsser, lesbiske, biseksuelle og transseksuelle. Foreningen har 700 medlemmer på landsplan. I Danmark er der blot en håndfuld medlemmer. Men ledelsens holdning er altafgørende for de medarbejderes ydeevne, fortæller foreningens danske formand.
- Det er vigtigt, at virksomheden siger, at vi ønsker, at I er jer selv, siger Lars Frandsen, der er program-manager hos Microsoft.
Konferencen finder sted den 17. september.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

tomme tog

Rejsende kan ikke få plads trods halvtomme tog - pladsbilletter bliver ikke brugt

politi 112 politibil

Stort fald i kriminalitet begået af indvandrere i nordsjællandsk kommune

lynetteholm

Nu skal eksperter udrede fakta om Lynetteholm-projekt for politikerne

david pedersen

Interesseorganisation for anbragte oplever hårdhændede metoder flere steder

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere