Hev bukserne af 13-årig pige på skoletoilet

En 13-årig pige blev tirsdag midt i skoletiden trukket ind på et toilet på Skolen ved Rønnebær allé i Helsingør, af to drenge på 14 og 15 år. Det skriver sn.dk

Her fik pigen at vide, at hvis hun ville ud derfra, så skulle hun give den 14-årige et blowjob. Drengene trak bukserne af pigen og den 14-årige trak også sine bukser ned og hev sit lem frem.
Det lykkedes den 13-årige pige at stikke af fra drengene og op på kontoret, hvor forældrene og de sociale myndigheder blev underrettet. Senere blev drengene hentet ind på politigården til afhøring.
- Sagen er for så vidt færdigbehandlet. Den mest aktive af drengene er 14 år og dermed under den kriminelle lavalder, så her må de sociale myndigheder ind over, oplyser vicepolitikommissær Bjarne Westergaard, Nordsjællands Politi.
Den 15-årige, som var den mindst aktive, er blevet sigtet for anden kønslig omgængelse end samleje,
Det er nu op til juristerne at vurdere, hvorvidt sagen skal for retten.
Inden episoden på skoletoilettet var den 13-årige pige på vej ud for at ryge. Hun kender de to drenge, og de har tit udvekslet cigaretter, når de skulle ryge sammen.
Tirsdag middag ved 12.15-tiden huggede drengene pigens mobiltelefon, og de nægtede at levere den tilbage. De tre endte på skolens toilet, hvor den 13-årige pige blev forulempet og krænket af de grænseoverskridende drenge.
Inspektør på Skolen ved Rønnebær allé, Bo Stampe Rasmussen, oplyser, at skolen endnu ikke har taget stilling til, hvorvidt sagen skal få konsekvenser for drengene, som ikke var i skole i går.
- Nu skal jeg have talt med dem, for jeg ved ikke nøjagtig, hvad der er sket, oplyser inspektøren.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik