Herlev topper liste over erhvervsvenlige kommuner

På en rangliste over erhvervs-venlige landets kommuner, placerer Herlev sig på en 7. plads, mens Helsingør placerer sig som nummer 95 ud af 96 kommuner.

Lille spejl på væggen der, hvem er bedst til at pleje de lokale virksomheder?
Ifølge Dansk Industris spejlbillede er Herlev den kommune i hovedstadsområdet, der er bedst til at tage hånd om det lokale erhvervsliv.
På en rangliste over erhvervs-venlige landets kommuner, placerer Herlev sig på en 7. plads, mens Helsingør placerer sig som nummer 95 ud af 96 kommuner.

Positivt samarbejde
I øjeblikket bygger Flemming Holberg Fenger fra Holberg Fenger Gruppen et nyt fitnesscenter ved Herlev torv. Og arbejdet med kommunen har indtil videre været positivt:
- Der var et engagement fra borgmesteren til, hvordan det skulle se ud - og det er forskelligt fra kommune til kommune, siger bygherre Flemming Holberg Fenger.
Imødekommende embedsmænd og en hurtig og effektiv sagsbehandling gør det attraktivt at lave virksomhed i Herlev, siger han:
- Man tager jo altid det, hvor man tidligere har følt, at der var interesse og engagement. Man vælger jo helt naturligt at søge derhen, siger han.

Ville bygge i byen igen
Han kunne sagtens finde på at kaste sig ud i endnu et byggeprojekt i Herlev.
- Man får hurtigt en tilbagemelding fra Herlev og man får lyst til at give noget igen og gøre noget rigtig godt. Jeg kunne godt finde på at bygge i Herlev igen, siger Flemming Holberg Fenger.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

tomme tog

Rejsende kan ikke få plads trods halvtomme tog - pladsbilletter bliver ikke brugt

Lynghøjskolen Roskilde

Forældre banker i bordet: Kommune vil have vendeplads og boliger på skoles grønne område

politi 112 politibil

Stort fald i kriminalitet begået af indvandrere i nordsjællandsk kommune

lynetteholm

Nu skal eksperter udrede fakta om Lynetteholm-projekt for politikerne

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere