Herlev topper liste over erhvervsvenlige kommuner

På en rangliste over erhvervs-venlige landets kommuner, placerer Herlev sig på en 7. plads, mens Helsingør placerer sig som nummer 95 ud af 96 kommuner.

Arkiv foto Foto: Lorry

Lille spejl på væggen der, hvem er bedst til at pleje de lokale virksomheder?
Ifølge Dansk Industris spejlbillede er Herlev den kommune i hovedstadsområdet, der er bedst til at tage hånd om det lokale erhvervsliv.
På en rangliste over erhvervs-venlige landets kommuner, placerer Herlev sig på en 7. plads, mens Helsingør placerer sig som nummer 95 ud af 96 kommuner.

Positivt samarbejde
I øjeblikket bygger Flemming Holberg Fenger fra Holberg Fenger Gruppen et nyt fitnesscenter ved Herlev torv. Og arbejdet med kommunen har indtil videre været positivt:
- Der var et engagement fra borgmesteren til, hvordan det skulle se ud - og det er forskelligt fra kommune til kommune, siger bygherre Flemming Holberg Fenger.
Imødekommende embedsmænd og en hurtig og effektiv sagsbehandling gør det attraktivt at lave virksomhed i Herlev, siger han:
- Man tager jo altid det, hvor man tidligere har følt, at der var interesse og engagement. Man vælger jo helt naturligt at søge derhen, siger han.

Ville bygge i byen igen
Han kunne sagtens finde på at kaste sig ud i endnu et byggeprojekt i Herlev.
- Man får hurtigt en tilbagemelding fra Herlev og man får lyst til at give noget igen og gøre noget rigtig godt. Jeg kunne godt finde på at bygge i Herlev igen, siger Flemming Holberg Fenger.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik