Her er der mest rift om husene

Egedal Kommune er det sted i landet, hvor parcelhuse og villaer har den laveste liggetid, viser tal fra Finans Danmark.

Parcelhuse og villaer er i høj kurs i hovedstadsområdet.

Så hvis man som husejer overvejer at sælge sin villa, skal man ikke regne med, at den forbliver på markedet længe.

De seneste tal fra Finans Danmark, der er bankernes interesseorganisation, viser nemlig, at liggetiden på huse og villaer er lavest i kommunerne, der ligger i området omkring Hovedstaden.

De ti kommuner med lavest liggetid ligger alle i hovedstadsområdet, mens 31 ud af de 40 kommuner, hvor huse og villaer sælges hurtigst, findes blandt de 34 kommuner i TV 2 Lorrys sendeområde.

 

Egedal topper

Især ejendomsmæglerne i Egedal har godt gang i de hurtige salg. Den laveste salgstid i første kvartal i år finder vi nemlig her, hvor huse og villaer i gennemsnit er på markedet 84 dage.

Det glæder kommunens borgmester, Karsten Søndergaard fra Venstre.

- Vi ligger ikke kun i top 10, som vi tidligere har gjort, men på en flot førsteplads, og det er jeg som borgmester i Egedal selvfølgelig meget stolt over, siger Karsten Søndergaard i en pressemeddelelse.

Hurtige handler på Vestegnen

Ejendomsmæglerne på Den Københavnske Vestegn har også held med de hurtige handler. Brøndby er den kommune med den næstlaveste liggetid, mens Vallensbæk og Greve også er i top fem på Finans Danmarks liste.

Husene i Albertslund, der tidligere har toppet listen med liggetider på 67 dage i andet og fjerde kvartal sidste år, har i årets første kvartal en gennemsnitlig liggetid på 95.

På landsplan tog det i første kvartal hele 180 dage at få solgt sin bolig, mens gennemsnittet i Københavns omegnskommuner var 114 dage.

Ser man på regioner, har Region Hovedstaden den laveste liggetid med 123 dage, mens tallet for Region Syddanmark er 210.

Den kommune i Danmark med den længste liggetid på sine huse og villaer er Lemvig. Her går der i gennemsnit 411 dage, før til salg-skiltet hives op af forhaven.

Du kan se, hvad liggetiden på villaer og huse er i din kommune i listen herunder:

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Forbrug

Eurojackpot

Vandt 310 millioner kroner i weekenden: Ringede til sin chef som det første

20201129-145432-L-1920x1281we

Se listen: Her får borgere mest og mindst tilbage i skat

sommerhuse(4)

Første gang i et år: Flere sommerhuse til salg

Rekordsommerhus i Tisvildeleje.

Priseksplosion: Sommerhus og lejlighed sætter vilde salgsrekorder

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere