Helt ny app: Oplev Lorryland

Nu er der gode råd og en vildtvoksende buket af idéer lige ved hånden, hvis du mangler inspiration til en spændende dag eller en hyggelig aften

Oplev er en portal med masser af videoinspiration til et utal af oplevelser, uanset om du er tosset med kultur, vild med natur, hungrer efter action eller bare søger et spændende og godt måltid mad.

TV 2 Lorrys sendeområde er så fantastisk spændende og rigt på oplevelser, at vi gerne vil inspirere vores seere, læsere og brugere til at selv at gå ud at opleve. Derfor har vi samlet alle indslag fra de sidste år om natur, kultur og oplevelser i Lorryland i et univers.

quote Der er mange grunde til at være stolt af vores område, netop fordi det byder på så stor forskellighed. Uanset om du er til vild action og storby-oplevelser eller, om du søger stilhed og afsondret natur, kan du finde det i TV 2 Lorrys sendeområde

TV 2 Lorrys direktør, Morten Kjær Petersen

I nogen tid har TV 2 Lorry delt oplevelser både på TV og web med seere og læsere fredage og lørdage, og det har givet så positiv respons, at vi nu også giver mulighed for, at brugerne kan søge i alle disse oplevelser via appen Oplev.

Appen er opdelt i forskellige kategorier: gastro, natur, musik, action, kultur og historie.  Så det er let at finde oplevelser og steder, man ikke kender, lige der hvor man er.

Alle de oplevelser, appen guider til, bliver ratet af brugerne, så antallet af stjerner altså viser, hvor godt de forskellige steder bliver bedømt. Du kan søge efter oplevelser lige der, hvor du er. Eller du kan lade dig inspirere til at tage på tur ud i det, vi tillader os at kalde Lorryland – blandt andet via et kort.

quote Appen og <strong>Oplev</strong>-universet bliver hele tiden udvidet og opdateret. Brugerne kan nemlig sende os tips om steder og oplevelser. Nogle gange vil vi vælge at sende en fotograf ud til stedet, men folk kan også selv uploade billeder til os, som vi lægger på appen. Så det er ikke bare os, der deler oplevelser med brugerne – brugerne deler også oplevelser med hinanden,

Morten Kjær Petersen

Appen kan downloades til både iPhone og Android og er selvfølgelig gratis

Apple App Store

Google Play Store

Hvis du ikke har en smartphone, så kan du også besøge Oplev's hjemmeside

Oplev hjemmeside