Helsingørmotorvej lukkes kortvarigt

De syv såkaldte ITS-portaler på strækningen mellem Hørsholm og Gl. Holte, der fortæller bilisterne om uheld, kø og rejsetid skal demonteres i løbet af denne weekend. Vejen lukkes i korte perioder.

Vejarbejdet på strækningen mellem Hørsholm og Gl. Holte er ved at nå sin afslutning. Derfor skal syv ITS-portaler, der siden 2011 har advaret om kø, uheld og rejsetid demonteres. Det oplyser Vejdirektoratet.

Nedtagningen kommer til at foregå i aften- og nattetimerne i løbet af denne weekend. Arbejdet starter i aften, og det betyder, at fra omkring klokken 20.50 vil der kun være et spor i begge retninger på strækningen fra Hørsholm til Vedbæk. I enkelte perioder på omkring 15 minutter, vil motorvejen være helt lukket.

Natten til søndag er det på strækningen fra Hørsholm og hele vejen til Gl. Holte, at der fra cirka klokken 20.00 kun er et spor i begge retninger.

Derudover vil der altså nogle gange i løbet af begge nætter være 15-minutters perioder, hvor der er helt lukket på motorvejen.

Vejarbejdet er snart slut

Vejarbejdet på strækningen er snart overstået, til december åbner vejen i tre spor og 80 km/t, hvor der i dag kun er to spor åbne.

Derfor vil der ikke fremover være behov for ITS-portalerne til at lede trafikken.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

Dita Kaudzite

Tabte mobil i sø under frieri – virkede stadig efter to måneder i vandet

daginstitution

Københavnske forældre bør fritages for betaling til daginstitutioner, mener flertal

1600px_colourbox40805590.jpg

Helsingør er populær som aldrig før - og borgmesteren ved godt hvorfor

Børnehave genåbning

Endnu en kommune dropper forældrebetaling, hvis børnene holdes hjemme fra dagtilbud

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere