Helsingør Hospital reddet

Regionsrådsformand Vibeke Storm Rasmussen (S) tager til efterretning, at der ikke er flertal for en lynlukning af Helsingør Hospital, efter SF's gruppe søndag endegyldigt sagde nej til en plan om at lukke hospitalet 1. januar 2013 ifølge Frederiksborg Amts Avis.

Der er ikke udsigt til, at Helsingør Hospital bliver lukket før planlagt i 2020. Sådan ligger landet efter den seneste uges diskussion af et oplæg fra administrationen i Region Hovedstaden, der ellers lagde op til en lukning pr. 1. januar 2013. Det sker efter, at SF's syv mand store gruppe i regionsrådet søndag på et gruppemøde for anden gang sagde nej til en lukning af Helsingør Hospital før tid.
Netop den manglende opbakning fra SF, der er med i forligskredsen bag hospitalsplanen, var efter alt at dømme årsagen til, at et møde søndag i forligskredsen blev aflyst.
I aftes blev sagen drøftet på et gruppemøde hos Socialdemokraterne, men før mødet bekræftede Vibeke Storm Rasmussen over for Frederiksborg Amts Avis, at forslaget om lukningen ikke ser ud til at blive til virkelighed.
- Jeg anser det for naturligt og fornuftigt, at forligskredsen bag hospitalsplanen er enige. Men det er klart, at nu ligger bolden hos SF, for pengene skal findes, og kvaliteten skal være i orden, siger Vibeke Storm Rasmussen.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

Breaking
20190813-134904-l-1920x1277we.jpg

17 Godhavns-børn får 300.000 kroner hver for misrøgt

nedim_yasar.jpg

Livstidsdømt mand frifundet for drab på radiovært

sabb

Skruppelløse folk hugger donationer til udsatte - resterne bliver smidt på fortovet

Mangel på servicehunde

playMangel på servicehunde rammer Mathias: "Jeg frygter, at hunden ikke kommer"

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere