Hedegaard-sag: Politi har kendt til løsladelse i en uge

For en uge siden hørte politiet, at den mistænkte i drabsforsøget på Lars Hedegaard skulle være løsladt.

Københavns Politi hørte om løsladelsen af den mistænkte for drabet på Lars Hedegaard for en uges tid siden, men har ikke kunnet få oplysningerne bekræftet.

Det oplyser politiet søndag i en pressemeddelelse.

"Københavns Politi er bekendt med forlydenderne om, at den person, der er mistænkt og anholdt for at stå bag drabsforsøget på Lars Hedegaard Jensen, skulle være løsladt fra det fængsel i Tyrkiet, hvor han befandt sig i de tyrkiske myndigheders varetægt" hedder det i pressemeddelelsen.

- Vi mangler endnu at få endeligt bekræftede informationer fra de tyrkiske myndigheder.

- Men skulle det vise sig, at den mistænkte er på fri fod, vil vi fortsætte vores forsøg på at få den pågældende stillet for en dansk domstol, udtaler vicepolitiinspektør Jens Møller Jensen, leder af Afdelingen for personfarlig kriminalitet, Københavns Politi.

Politiet opretholder derfor den internationale efterlysning af den mistænkte.

I august fik Københavns Politi oplyst, at den mistænkte var flyttet fra det fængsel, han indtil da havde siddet i. Siden har politiet presset på for at få oplysninger om hvilket fængsel, han var flyttet til.

- For en uges tid siden erfarede vi gennem afhøring af et medlem af den mistænktes familie, at den mistænkte - til vores store forbavselse og fortrydelse - skulle være blevet løsladt, udtaler Jens Møller Jensen i pressemeddelelsen.

- Det skulle angiveligt være sket for et par uger siden. Det fik os til at intensivere vores henvendelser til de tyrkiske myndigheder yderligere, men vi har endnu ikke modtaget svar.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Lige nu
Politibil

Politi efterlyser 13-årig: Har været forsvundet i fire dage

Kvinde overfaldet Tisvildeleje

Tidligere patient erkender dødelig vold mod læge

kvinde overfaldet tisvildeleje

Tidligere patient tiltalt for at dræbe læge - nu begynder retssagen

brand leasingfirma hørsholm

Mindst fem biler får større skader ved brand i Hørsholm

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere