Hårdt ramt fartmåler vender tilbage

Politiet vil ikke sådan bare lige finde sig i, at nogen åbenbart har set sig så sur på fartmåleren på Køgevej i Roskilde, at den er blevet ødelagt af hærværk. Så i dag, onsdag, bliver der simpelthen opstillet en ny måler, der skal erstatte den ødelagte, skriver DAGBLADET Roskilde.

Fartmåleren på den stærkt trafikerede Køgevej i krydset mellem Tjæreby og Vor Frue har været udsat for lidt af hvert, siden den blev stillet op i januar. Tilværelsen for den åbenbart hos nogen temmelig upopulære fartmåler har budt på alt fra et attentat med maling til sten mod kameraets linse og kanonslag.
Undervejs har hærværket før til, at politiet en gang har været tvunget til at skifte måleren ud. Tilbage i foråret fik en kombination af vold med en stump genstand og ildspåsættelse imidlertid bugt med også den nye måler. Ilden fik blandt anden en række ledninger i måleren til at smelte sammen - og dermed var den uarbejdsdygtig.Ifølge politikommissær Bent Bruun fra Rigspolitiet koster opstillingen af en ny fartmåler statskassen i omegnen af 100.000 kroner.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

Affaldssortering

playCorona giver ekstra affald i Storkøbenhavn: - Der er opstået en pulterkammereffekt i hjemmene

Bagsværd rostadion

Dødsstød til prestigeprojekt? Kommuner trækker stikket til nyt rostadion

Lynetteholmen ny tegning af Lynetteholm, som man forestiller sig, at den øen vil se ud under anlægsfasen.

playEkspert: Lynetteholm stormflodssikrer ikke København

20190208-171140-2-1920x1281we

playKøbenhavnsk V-borgmester kalder regeringens sommerpakke et plaster for hovedstaden

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere