Håndværkere kritiserer skolebyggeri

Tre håndværkere, der har arbejdet ved det store skolebyggeri i Fredensborg, står nu frem med heftig kritik af byggeriet, men entreprenøren, GVL, afviser fuldstændigt. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Det hele sejler på byggepladsen i Fredensborg, fortæller tre håndværkere, som har valgt at stå frem nu med en kritik af det nye skolebyggeri, der efter planen skal være klar til brug i januar.

De beretter om isolering, der blev våd, efter at vinduer og tagkonstruktionen burde være lukket, og håndværkerne frygter derfor, at det vil udvikle sig til skimmelsvamp.

- Jeg har meget svært ved at tro, at der ikke kommer svamp, siger elektriker Thomas Rasmussen, som var ansat på pladsen i omkring seks måneder.

Projektleder og ansvarshavende for byggeriet ved entreprenøren GVL, Henrik Collin, er meget overrasket over kritikken af byggeriet, men han påpeger, at alt er i orden på byggepladsen.

- Vi har foretaget utallige fugtmålinger, og alle steder, hvor der har været vand i isoleringen, har vi udskiftet det, siger han.

Borgmester i Fredensborg Kommune Thomas Lykke Pedersen ønskede i går ikke at kommentere sagen.

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Erhverv

Maddrengen roerer

play13-årig elsker at lave mad: Nu har han skabt sit eget fritidsjob

Postbyen

playMegaprojekt skrider frem: Her skal Københavns næste højhuse bygges

elløbehjul

Ny lov: Hjelm-pligt på el-løbehjul

PR-foto

Mistanke om menneskehandel i forbindelse med byggeri af luksusboliger i Nordsjælland

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere