Hærværksmænd angreb bordel

Mens chokerede vidner så til, og de ansatte i bordellet Cathouse på Kongevejen i Helsingør krøb rædselsslagne sammen i krogene, gik tre ukendte gerningsmænd onsdag aften til angreb mod ruderne i den villa, bordellet ligger i. Det skriver Helsingør Dagblad.

Ifølge et vidne til hærværket kom gerningsmændene gående fra Århusvej, hvor de havde en bil med tændte lygter stående.

De sprang ind i haven og gik målrettet mod bordellets ruder, som blev smadrede - både kælderruder og stueruder. Mændende var sortklædte og en af den prøvede at skjule sin identitet ved at trække kraven op over sit ansigt under gåturen til bordelvillaen.

Det var ikke muligt at se, hvordan de knuste ruderne, men vidner hørte at de råbte og skreg ind til pigerne i bordellet, efterhånden som ruderne blev baldret.

Hvad de skreg er uvist, men selv om det virkede indlysende for vidnerne at der var tale om trusler, så behandler Nordsjællands Politi »kun« anmeldelsen som en hærværkssag.

Da politiet ankom, gik betjentene ind til pigerne i bordellet for at afhøre dem.

Ikke første gang, at bordel i Helsingør udsættes for chikanerier

Helsingør Dagblad forsøgte i går at få en kommentar til overfaldet fra en repræsentant for Cathouse, men trods løfter om det modsatte, vendte bordellets repræsentanter ikke tilbage.

Det er ikke første gang et af Helsingørs lysthuse for mænd bliver udsat for chikanerier, rudeknusninger og sågar brandattentater. Det skete også for et bordel længere nede ad Kongevejen for mere end et år siden og for et bordel på Belvederevej for flere år siden.

Dengang ville politiet ikke afvise, at angrebene blev begået af bander, som ønsker at få del i bordellernes omsætning. Om det også er tilfældet i Cathouse er uvist.

Bordellet åbnede i vinteren 2012 og fremstod fra første færd som et strømlinet, moderne og udadvendt bordel, hvor pigerne selv drev forretningen uden mænds indblanding, fortalte en af glædespigerne dengang til Helsingør Dagblad.

Hun berettede også, at bordellet er forsynet med talrige direkte alarmer til politigården i Helsingør.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Artikel foto

playVideo: Se, hvordan årets politihund arbejder

617670-311

Politi efterforsker mulig bilbombe i Gladsaxe som drabsforsøg

retten i glostrup

56-årig anholdt for omfattende handel og indsmugling af narko

Politibil nat

Politi søger vidner efter teenager blev stukket med kniv i nakken på Nørrebro

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere