Håb om rekord for affaldsindsamling

Danmarks Naturfredningsforening melder om rekordmange lokale affaldsindsamlinger i morgen

Tusinder af danskere kaster sig i morgen ud i en fælles indsats for at gøre den danske natur lidt renere. Det sker, når Danmarks naturfredningsforenings årlige Affaldsindsamlingen  løber af stablen. Hele ugen har tilmeldte skoler og dagnstitutioner samlet affald ind, og i morgen er det så alle andres tur.

Og arrangementet er lige så støt og roligt ved at blive en fast tilbagevendende - og markant - begivenhed i april. Via Naturfredningsforeningen har folk, der ønsker at deltage, organiseret lokale affaldsindsamlinger  - og naturfredningsforeningen oplyser, at der er tilmeldt hele 850 forskellige indsamlinger.

-Der er ingen tvivl om, at vi danskere i højere og højere grad bliver bevidste om, at vi skal passe på naturen. Og når så mange mennesker vier deres søndag til at give naturen en hånd, så fortæller det jo en historie om, at det ikke kun bliver ved tanken, men at der er handling bag ordene, lyder det fra Maria Reumert Gjerding, der er præsident i Danmarks Naturfredningsforening.

Man kan stadignå at være med. På hjemmesiden www.affaldsindsamlingen.dk kan man finde de lokale indsamlinger - og dermed en i nærheden af, hvor man selv bor.

 

 

 

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Miljø

20180704-121453-A-1920x1263we

18.000 beboere på Frederiksberg behøver nu ikke længere koge vandet

lea wermelin

playMinister går ind i sag om affalds-koks i kommuner: - Kan gå ud over borgerne

60_percent

playNy affaldssortering forsinket i næsten alle Lorry-kommuner

Lynetteholm

playSkåne med hård kritik af Lynetteholm: Frygter store naturødelæggelser

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere