Håb om rekord for affaldsindsamling

Danmarks Naturfredningsforening melder om rekordmange lokale affaldsindsamlinger i morgen

I morgen tager tusinder af danskere ud for at samle affald i naturen Foto: Danmarks Naturfredningsforening

Tusinder af danskere kaster sig i morgen ud i en fælles indsats for at gøre den danske natur lidt renere. Det sker, når Danmarks naturfredningsforenings årlige Affaldsindsamlingen  løber af stablen. Hele ugen har tilmeldte skoler og dagnstitutioner samlet affald ind, og i morgen er det så alle andres tur.

Og arrangementet er lige så støt og roligt ved at blive en fast tilbagevendende - og markant - begivenhed i april. Via Naturfredningsforeningen har folk, der ønsker at deltage, organiseret lokale affaldsindsamlinger  - og naturfredningsforeningen oplyser, at der er tilmeldt hele 850 forskellige indsamlinger.

Læs også Egedal er bedst til genanvendelse af affald

-Der er ingen tvivl om, at vi danskere i højere og højere grad bliver bevidste om, at vi skal passe på naturen. Og når så mange mennesker vier deres søndag til at give naturen en hånd, så fortæller det jo en historie om, at det ikke kun bliver ved tanken, men at der er handling bag ordene, lyder det fra Maria Reumert Gjerding, der er præsident i Danmarks Naturfredningsforening.

Man kan stadignå at være med. På hjemmesiden www.affaldsindsamlingen.dk kan man finde de lokale indsamlinger - og dermed en i nærheden af, hvor man selv bor.

 

Læs også En sangerinde og sækkevis af skrald skyder affaldsindsamling igang

 

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik