Guldsmed i Søborg røvet af tre mænd med pistol

Tre mænd stormede ind til en guldsmed i Søborg og truede ekspedienterne med en pistol. Undslap i Mercedes.

En guldsmed i Søborg er fredag blevet røvet af tre mænd med en pistol, oplyser Københavns Vestegns Politi, der meget gerne vil høre fra vidner, da røverne har skiftet bil og er undsluppet fra stedet.

- Tre mænd af udenlandsk herkomst indfinder sig i butikken, hvor den ene truer med en pistol, og de knuser nogle montrer og tømmer skuffer for guld- og sølvvarer, siger vagtchef Michael Bundgaard til Ritzau.

- De kører fra stedet i en beige eller sølvgrå Mercedes, som vi finder lige i nærheden på Runebergs Allé, fortæller han.

Røvere er formentlig skiftet over i anden bil

Politiet mener, at røverne har efterladt bilen og er hoppet ind i et nyt køretøj. Derfor vil de meget gerne finde ud af, hvad røverne nu kører rundt i.

- De er formentlig skiftet over i en anden bil, så hvis der er vidner i området, som har set eller hørt noget - hvinende dæk for eksempel - så er vi meget interesseret i at høre fra dem, siger vagtchefen.

Politiet har ikke så mange oplysninger om mændenes udseende. Det drejer sig dog om tre mænd i alderen 30 til 35 år.

- Der er et meget sparsomt signalement, og der bliver ikke sagt ret meget, men det, der bliver sagt, er på dansk, fortæller Michael Bundgaard.

Røveriet fandt sted på Søborg Hovedgade, og politiet blev alarmeret klokken 10.52.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik