Grønkjær er sikker på FCK-avancement

Den forhenværende FCK-spiller Jesper Grønkjær mener, at hans tidligere klub besejrer Shamrock Rovers samlet.

Foto: Lorry

Den tidligere FC København-spiller Jesper Grønkjær er sikker på, at FCK formår at gå videre til playoff-runden om en plads i Champions League-gruppespillet.
Tirsdag aften i Dublin skal FCK forsvare den spinkle 1-0-føring fra det første opgør i tredje kvalifikationsrunde, men det bør ikke blive et problem, vurderer Grønkjær.
- Jeg regner helt sikkert med, at FCK scorer, og det vil ødelægge irernes forhåbninger om, at de kan lave en overraskelse, siger Jesper Grønkjær til Politiken.
Den tidligere landsholdsspiller, som indstillede karrieren i sommer efter fem år hos FCK, skal kommentere kampen for TV3+.
Jesper Grønkjær ser FCK forstærket i offensiven i forhold til det omvendte opgør.
- Dame N'Doye, der ikke var med i den første kamp, er tilbage, og det er meget vigtigt for angrebs- og afslutningsspillet, siger han.
Der var megen kritik af FCK efter den første kamp, men Jesper Grønkjær minder om, at udfaldet ikke var helt dårligt.
 
- Som neutral iagttager til den første kamp mod Shamrock Rovers blev jeg, på samme måde som de fleste andre, der så kampen, ikke imponeret over FCK's spillemæssige præstation. Men resultatet var i orden, fordi modstanderne ikke fik scoret.
- Man skal også se på, at Shamrock Rovers, som jeg vurderer det, formentlig spillede op til det allerbedste, de kan, vurderer Jesper Grønkjær.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik