Grill i soveværelset: Far og datter døde

Politiet hælder til, at faren begik selvmord og tog sin 12-årige datter med i døden ved at tænde grill.

Foto: TV 2 Lorry

En 48-årig mand og hans 12-årige datter blev fredag aften fundet døde i hans lejlighed i Lindevangshusene i Taastrup vest for København. Sandsynligvis er de gået i seng med en grill tændt i soveværelset.
 
- Da vi kommer derind fredag ved 21-tiden, kan vi se, at der står en grill inde i soveværelset, fortæller Charlotte Skovby, vicepolitiinspektør ved Københavns Vestegns Politi.
 
- Det er en forfærdelig tragedie. Ikke mindst fordi faren og datteren havde et fint forhold til hinanden, og faren havde også et godt forhold til pigens mor. Indtil videre hælder vi til, at der er tale om et drab og et selvmord, siger Charlotte Skovby.
 
Pigens mor kontaktede fredag aften politiet, da hun ikke kunne komme i kontakt med sin datter og hendes far. Flere af den afdøde piges veninder havde også uden held forsøgt at kontakte hende.
 
- Da hun ikke reagerede på moren og venindernes henvendelser, tog hendes 15-årige søster ud til farens lejlighed. Her konstaterede søsteren sammen med nogle naboer, at der lugtede af røg fra lejligheden. Derefter blev vi kontaktet, fortætter Charlotte Skovby.
 
- Det ser ud til, at de er gået i seng torsdag aften, og så sovet ind i døden, forklarer hun.
 
En læge blev tilkaldt for at undersøge far og datter, ligesom kriminalteknikerne er tilkaldt til lejligheden.
 
Far og datter bliver obduceret på mandag.
 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik