Greve: Sådan skal flygtningene bo

Mange interesserede borgere mødte op, da Greve Kommune fremviste de nye midlertidige flygtningeboliger.

01:08

1 af 2

Greve Kommune skal modtage 102 flygtninge, der har fået asyl i Danmark. Interessen for, hvordan flygtningene kommer til at bo, har været stor.

Derfor holdt kommunen mandag åbent hus, så borgerne kunne komme og se, hvordan de nye flygtninge pavilloner er indrettet:

- Der er rigtig mange borgere, der har spurgt, hvordan flygtningene kommer til at bo. Derfor giver vi nu vores borgere mulighed for at se, hvordan pavillonerne er indrettet", siger borgmester Pernille Beckmann.

For at huse de flygtninge, der kommer til Greve, bliver der sat pavilloner op i Tune ved Tune Hallerne med plads til ca. 10 flygtninge, også i Greve Midt ved borgerhuset, bliver der sat pavilloner op med plads til ca. 20. flygtninge

Derudover bliver de nedlagte dagsinstitutioner 'Blågården' i Greve Midt og 'Egedal' i Karlslunde ombygget til midlertidige boliger med plads til ca. 12 flygtninge i hver.

Når institutionerne er ombygget, vil borgerne også få mulighed for at se disse boliger, oplyser kommunen i en pressemeddelelse.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik