Gravede sin kollega til døde

Den lille landsby Herringløse ved Roskilde blev her til morgen ramt af en tragisk arbejdsulykke, da en ansat på en byggeplads bogstaveligt talt gravede sin kollega ihjel, skriver DAGBLADET Roskilde.

Den dræbte er en yngre mand, som kommer fra Holbæk-området.
Politiet fik anmeldelsen om ulykken klokken 8.16 her til morgen. Ifølge Carsten Andersen fra Midt- og Vestsjællands Politi var den dræbte hoppet ned i et hul, hvor der var ved at blive gravet ud til en brønd på byggepladsen på Herringløse Bygade, hvor Taastrup-firmaet Lind & Risør er ved at opføre en villa.
En kollega til den dræbte fortsatte med at grave ud til brønden uden at være opmærksom på, at kollegaen befandt sig nede i hullet. Derved blev den dræbte gravet ihjel. Ifølge politiet var han dræbt på stedet.
Politiet valgte at køre føreren af gravemaskinen til den psykiatriske skadestue på hospitalet Fjorden i Roskilde, hvor han stærkt chokeret fik tilbud om psykologisk krisehjælp.
- Der er tale om en tragisk og meget alvorlig arbejdsulykke, forklarer Carsten Andersen.
Det vidnede det tilstrækt fremmødte politi og redningsmandskab på ulykkestedet også om. I løbet af formiddagen måtte beredskabsstyrelsen tilkaldes, fordi liget af den dræbte ikke kunne bjærges, før hullet til brønden var blevet tilstrækkelig sikret.
Sikkerhedsleder Jan Petersen fra Lind & Risør var her til formiddag ikke blevet orienteret om ulykken på selskabets byggeplads. Ifølge sikkerhedslederen er det en underentreprenør, som Lind & Risør har til at opføre villaen.
- Men vi sætter nu vores kriseberedskab i gang, så vi kan få den nødvendige hjælp ud til folkene på byggepladsen, siger Jan Petersen.
Opførelsen af villaen skete på den samme grund, hvor en villa i september 2007 udbrændte.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

daginstitution

Københavnske forældre bør fritages for betaling til daginstitutioner, mener flertal

Cecilia Lonning-Skovgaard

Corona rammer Københavns aktivering af banderelaterede ledige

20071024-220631-2-1920x1282we

playEt stykke dansk kulturarv fylder 100 år - men det går kun én vej

25_seconds

playHus Forbi deler tusindvis af handsker og skiundertøj ud til hjemløse

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere