Gør klar til grill-tennis! TV 2 Lorry på vej ud i sommerlandet

Tv 2 Lorry besøger sommerens fester og begivenheder - og så introducerer vi en helt ny sportsgren.

Sommeren er over os. Livet foregår i stigende grad uden døre - på strande, i haver - i parker, på torve og pladser. Og med sommeren kommer også en hel perlerække af spændende begivenheder, festivaler og fester rundt om i Lorryland. Mange af dem får besøg af TV 2 Lorry, når vi fra fra den 11. maj rykker ud i sommerlandet for at forælle, hvad der foregår her og nu.

Det er byfester, havnefester, vikingespil og festivaler, der får besøg af os - vi dykker ned midt i begivenheden og sender direkte - både i vores hovedudsendelse klokken 19.30 - men også i de korte udsendelser tidligere på dagen.

Vi præsenterer: Grilltennis

Og både i løbet af eftermiddagen og mens vi sender kan du opleve sommerens nye, brandvarme og supersmarte sportsgren: Grilltennis. For når vi kommer til byfester og arrangementer rundt om i sendeområdet - så kommer vi ikke tomhændende - grilltennis er den gave, vi har med til jer.

Et tomandshold skal sammen - og med tre slag - placere en lille bold i en kop, der står nede i en kuglegrill. (Det er langt sværere end det lyder - og det er vildt sjovt.!)

Der vil være mulighed for at stifte bekendtskab med sporten - og så kan man stille op i Glorry Cup, hvor de rigtigt dygtige og meget stilsikre spillere mødes i intens dyst. Vinderen af fredagens turnering går videre til den store finale, der afvikles på Rådhuspladsen i København 17. august.

Du kan læse flere detaljer om grilltennis - og om hvordan du deltager - her.

Men inden det kommer så langt, så har Lorry sommeren over - fredag efter fredag - besøgt en lang række byer og arrangementer. Se bare her:

Sommerens turnéplan

I alle byerne møder vi folk, der står bag de arrangementer, der foregår, og vi fortæller selvfølgelig også om den by og det område, vi sender fra. Og så møder vi både de lokale - og dem, der er kørt langt for at være med.

Vi glæder os og håber at se jer - eller at I ser med!

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

Cecilia Lonning-Skovgaard

Corona rammer Københavns aktivering af banderelaterede ledige

20071024-220631-2-1920x1282we

playEt stykke dansk kulturarv fylder 100 år - men det går kun én vej

25_seconds

playHus Forbi deler tusindvis af handsker og skiundertøj ud til hjemløse

John Schmidt Andersen

Før ville ingen investere i Vinge – nu står kommune med flere tilbud på hånden

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere