God opførsel giver sen derby-kamp

Brøndby meddeler, at klubbens næste hjemmekamp mod FCK bliver spillet om aftenen den 8. november.

Foto: TV 2 Lorry

Når fodboldklubben Brøndby søndag den 8. november tager imod FC København i Alka Superligaen, bliver opgøret fløjtet i gang klokken 18.

Det meddeler Brøndby på sin hjemmeside.

Da Brøndby søndag den 27. september vandt 1-0 hjemme over FCK, var kamptidspunktet fastlagt til klokken 13.

- Når de to mandskaber søndag den 8. november endnu en gang tørner sammen til et derby på Vestegnen, bliver det imidlertid med det oprindelige kamptidspunkt. Det vil sige, at det nu ligger fast, at kickoff bliver kl. 18.00 på Brøndby Stadion, meddeler Brøndby.

Det tidlige tidspunkt til den seneste kamp mellem de to hold skyldtes sikkerhedsmæssige årsager.

Politiet havde allerede inden kampen dog luftet muligheden for, at den kommende kamp i november kunne blive afviklet senere.

- Hvis kampen på søndag afvikles i samme gode ånd med ro og orden som i april, så vil politiet gerne komme fansene i møde og undlade at stille krav om, at kampen i november flyttes.

- I så fald vil den kunne spilles som planlagt af Divisionsforeningen klokken 18.00, sagde politiinspektør Allan Nyring fra Københavns Vestegns Politi ved den lejlighed i en pressemeddelelse.

Politiet havde tidligere påpeget, at kampene skulle spilles tidligt, så man havde minimum to timers dagslys efter kampene.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik