Glostrup Hospital bekæmper madspild

Det er med helt lavpraktiske metoder lykkedes køkkenet på Glostrup Hospital at smide næsten 10 ton mad mindre ud i 2013 end i 2010.

Én af dem er at skrabe røremaskinen fri for fars med hænderne i stedet for fx en spatel, hvilket giver ca. 2 kg ekstra fars pr. produktion.

- I kampen mod madspild har vi udnævnt tre af vores produktionsmedarbejdere til madspildsambassadører, der med skarpe øjne holder øje med vores arbejdsgange og opdager, hvis der er noget, vi kan gøre smartere, siger Tine Gram, der er kvalitetskoordinator i Centralkøkkenet.

Se hele historien i vores udsendelse kl. 19.30.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

Set fra Nørrebro

Fra skumle hjørner til genbrugsgranit: Sådan skal Nørrebro-plads se ud

20190712-103314-4-1920x1280we.jpg

playSocial vicevært skal skabe fred og hjælpe udsatte på omstridt plads

Afbrænding af Lars Løkke dukke

Enhedslisten-borgmester deltog i afbrænding af Lars Løkke-dukke

Dita Kaudzite

Tabte mobil i sø under frieri – virkede stadig efter to måneder i vandet

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere