Gavlmalerier og smuk natur: Tip os med dit favoritsted

Vi er blevet sendt på galleri i Frederiksværk, til Herstedhøje i Albertslund og på jagt efter Helsingørs gavlmalerier. Men hvor skal vi nu hen? Tip os med nye gode oplevelser.

08:21

I dette afsnit af Oplev er der forslag til den aktive søndag formiddag og anbefalinger af tre krimier fra krimiforfatter Katrine Engberg. Og til slut byder vi på en kold øl på et brunt værtshus på Vesterbro. Video: TV 2 Lorry

I programmet OPLEV tager vi hver uge på opdagelse i hele Lorryland, og hver gang får vi tips fra seerne til, hvor de synes, man skal tage på besøg. 

Vi er blandt andet blevet sendt til Skibsklarerergården i Helsingør, til Toftegården i Albertslund og op i højderne til den smukke udsigt på Herstedhøje i Albertslund.

Læs også Helt nye billeder af Kløvedals rejser: Museum søger Nordkaperens eventyrere

Men vi vil rigtig gerne høre om endnu flere af jeres yndlingssteder. 

For er der et sted, der hvor du bor, som du synes, andre bare må opleve, så skriv til os. Vi vælger ét nyt sted hver uge, som vi tager ud og laver billeder fra og anbefaler i programmet. 

Skriv til oplev@tv2lorry.dk 

Vi har et site, hvor vi samler alle informationer, så du kan blive inspireret til at gå på opdagelse i vores område. Klik her for at besøge vores univers 'Oplev'. 

Læs også Unikke ruter: Nu kan du løbe rundt i ikoniske bygninger

Siden bliver opdateret hver uge, så der hele tiden kommer nye steder, du kan besøge. 

08:10

Efterårsferien er lige om hjørnet, og mange børnefamilier holder fri. Hvis I er til udendørs aktiviteter, så er der masser af muligheder i vores område. Her har vi samlet et par stykker af dem.

Luk video


Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik

Kulturkalenderen

Hvad sker der i Lorryland i dag?