Gavlmalerier og smuk natur: Tip os med dit favoritsted

Vi er blevet sendt på galleri i Frederiksværk, til Herstedhøje i Albertslund og på jagt efter Helsingørs gavlmalerier. Men hvor skal vi nu hen? Tip os med nye gode oplevelser.

I programmet OPLEV tager vi hver uge på opdagelse i hele Lorryland, og hver gang får vi tips fra seerne til, hvor de synes, man skal tage på besøg. 

Vi er blandt andet blevet sendt til Skibsklarerergården i Helsingør, til Toftegården i Albertslund og op i højderne til den smukke udsigt på Herstedhøje i Albertslund.

Men vi vil rigtig gerne høre om endnu flere af jeres yndlingssteder. 

For er der et sted, der hvor du bor, som du synes, andre bare må opleve, så skriv til os. Vi vælger ét nyt sted hver uge, som vi tager ud og laver billeder fra og anbefaler i programmet. 

Skriv til oplev@tv2lorry.dk 

Vi har et site, hvor vi samler alle informationer, så du kan blive inspireret til at gå på opdagelse i vores område. Klik her for at besøge vores univers 'Oplev'. 

Siden bliver opdateret hver uge, så der hele tiden kommer nye steder, du kan besøge. 

Efterårsferien er lige om hjørnet, og mange børnefamilier holder fri. Hvis I er til udendørs aktiviteter, så er der masser af muligheder i vores område. Her har vi samlet et par stykker af dem.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Kultur

"Det er både sundt og nærende for vores fælles forståelse af hinanden og vores kultur at få indblik i de andres sprog," siger sprogforsker Michael Ejstrup.

Forskningsprojekt søger dialekter: "Nordsjællandsk er en af de mest diverse ting indenfor sprog"

Tegning af Moen bynavne

Har du også undret dig? Her er forklaringen på sære bynavne i Lorryland

60_percent

playDigteren Peter Laugesen om klimaforandringerne: Det er trist at være magtesløs tilskuer

Bakken

playBakken får ny forlystelse - bliver den første af sin slags i Nordeuropa

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere