FV15: 7 ud af 10 spidser stiller op i hovedstaden

Der bliver rig mulighed for at sætte sit kryds ved en af partiernes spidskandidater, hvis man er vælger her i hovedstadsområdet.

Statsminister Helle Thorning-Schmidt stiller således op i Østerbrokredsen i Københavns storkreds som spidskandidat for Socialdemokratiet.

Og hele syv ud af ti partier ved dette folketingsvalg opstiller deres partiformand og spidskandidat i hovedstadsområdet.

Her finder man også tidligere statsminister Lars Løkke Rasmussen fra Venstre, der stiller op i Køge-kredsen i Sjællands Storkreds.

SF-formand Pia Olsen Dyhr er på stemmesedlen i Københavns storkreds, hvor hun er opstillet i bl.a. Brønshøj og på Nørrebro.

På Nørrebro har også Enhedslisten opstillet deres partiformand og spidskandidat Johanne Schmidt-Nielsen i Københavns Storkreds. Her er også Alternativets spidskandidat, tidligere kulturminister Uffe Elbæk, opstillet.

Og i Nordsjællands Storkreds kan man sætte sin stemme på Liberal Alliances formand Anders Samuelsen - og på Kristendemokraternes landsformand Stig Grenov.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Politik

Københavns Rådhus

Københavns Kommune dropper stor sexismeundersøgelse

20200330-143153-5-1920x1279we.jpg

Hæstorp Andersen vil stoppe før tid som regionsformand

makkerparishøj

Smidt ud efter Islamisk Stat-kommentar: Nu er han taget til nåde af borgmester

penge skat

Gaveregn: Alle ansatte i kommune belønnes med 1000 kroner

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere