Furesø til fodbold igen

I dag genindtræder Furesø Kommune i et erhvervsnetværkssamarbejde med superligaklubben FC Nordsjælland, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Selv om den årlige udgift på 36.000 kommunale kroner er beskeden, så er der stor signalværdi i, at kommune og fodboldklub på denne måde finder sammen igen.

Siden sammenkædningen mellem Farum Kommune og Farum Boldklub i borgmester Peter Brixtoftes dage har der været en vis berøringsangst, når det gjaldt sponsorsamarbejde, men når Furesøs borgmester, Ole Bondo Christensen (S), nu anbefaler, at klubben genindtræder i netværket, så understreges det, at det sker som en naturlig del af Furesø Kommunes satsning på en offensiv erhvervspolitik.

- Det er naturligt, at kommunen er med i FC Nordsjællands erhvervsnetværk, og det falder fint i tråd med den erhvervspolitik, vi har ført. Vi får endnu et sted, vi kan mødes med vore virksomheder - samt udenbys virksomheder - hvor vi kan præsentere vores erhvervspolitik, og det støtter et stort flertal i byrådet, siger Ole Bondo Christensen til Frederiksborg Amts Avis.

FC Nordsjælland tilbyder forskellige »pakker«, når man deltager i erhvervsnetværket, og aftalen med Furesø Kommune indgås på det lavest mulige niveau. Det betyder blandt andet, at kommunen kan deltage i netværksarrangementer hver 14. dag og modtager to VIP-pladser samt fire stadionbilletter til samtlige hjemmekampe på Farum Park.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra FC Nordsjællands bestyrelsesformand, Allan K. Pedersen, om værdien af samarbejdet med kommunen.

Enhedslisten vil som det eneste parti stemme imod aftalen ved dagens byrådsmøde, hvor beslutningen formelt skal tages.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Erhverv

20_percent

playDenne hund kan snuse sig frem til skimmelsvamp

20200417-093628-a-1920x1281we.jpg

Frisør ånder lettet op: Nu kan nye virksomheder få kompensation

Bryggens bastion islands brygge højhus amager

Undersøgelse af skandalehøjhus får kritik: "Totalt håbløst"

Parkeringsvagt

Nu kommer der kommunal parkeringskontrol i Brøndby

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere