Frygt for bølge af hærværk

Den påsatte brand i Moseengens Børnehus er første skridt på vejen til, at en hærværksbølge er på vej ind over Køge. Det synspunkt leverede Dansk Folkeparti i hvert fald i byrådssalen i en orienteringssag om den nødinstitution, der er blevet oprettet efter branden nytårsnat, skriver DAGBLADET Køge.

- Nu kan vi se, at hærværksbølgen skyller ind over kommunen. Det harmer, at man bærer sig sådan ad, sagde John Kellberg (DF), der dermed kastede et dystert skær over det ellers positive faktum, at kommunens håndtering af pasningssituationen efter den ødelæggende brand får ros fra alle sider.
De øvrige partier i byrådet ville dog ikke være med til at puste til ilden og frygten for hærværk.
- Vi hører rigtig meget om biler og brande i eksempelvis Birkerød, men jeg er helt tryg ved, at vi i Køge har et beredskab, der kan håndtere det her, sagde Mette Wigand Bode (V) og henviste til kontakten mellem skole, politi og sociale myndigheder, det såkaldte SSP-samarbejde.
Heller ikke Socialdemokraterne kunne følge Dansk Folkeparti.
- Jeg mener ikke, der er noget, der indikerer, at en hærværksbølge er på vej til Køge. Vi har faktisk meget godt styr på vores unge, sagde socialdemokraternes politiske ordfører Mads Andersen.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

John Schmidt Andersen

Før ville ingen investere i Vinge – nu står kommune med flere tilbud på hånden

40_percent

playSverige åbner grænsen for skilsmissebørn med ledsager

rungsted havn

Medarbejder sendt hjem efter sag om svindel i Rungsted Havn

opholdsforbud på christiania

Christiania lukker sig selv med hegn efter opholdsforbud

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere