Frank Jensen sætter kurs mod overborgmesterstolen

Socialdemokraternes spidskandidat til næste måneds valg i København, Frank Jensen, har for alvor sat kursen mod overborgmesterkontoret på Københavns Rådhus.

Det viser en meningsmåling, Gallup, har foretaget for TV2/Lorry og Berlingske Tidende, hvor 42 procent af de adspurgte vælgere siger, at de ser Frank Jensen som den bedste overborgmester i København. Næsthøjeste score opnår Venstres Pia Allerslev - 15 procent af vælgerne ser hende som den bedste overborgmester i København.
Men Socialdemokraterne kan - trods den store vælgertillid til Frank Jensen - formentlig regne med en lussing fra vælgeren alligevel. Partiet står ifølge meningsmålingen til at gå fra en vælgertilslutning på 38 procent til 30 procent. Som forventet går SF frem, men der er tale om en fremgang, der er skrumpet markant, inden for den sidste måned.
De radikale står til en halvering, mens både Dansk Folkeparti, Venstre og Konservative står til fremgang. Mange vælgere er fortsat usikre - her tre uger før valget har 22 procent markeret, at de ikke ved, hvem de vil stemme på.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

John Schmidt Andersen

Før ville ingen investere i Vinge – nu står kommune med flere tilbud på hånden

40_percent

playSverige åbner grænsen for skilsmissebørn med ledsager

rungsted havn

Medarbejder sendt hjem efter sag om svindel i Rungsted Havn

opholdsforbud på christiania

Christiania lukker sig selv med hegn efter opholdsforbud

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere