Forrygende år for Louisiana

Blot 10.000 gæster var Louisiana fra at tangere historiens bedste år, og med 629.057 besøgende er der enorm tilfredshed hos museet ifølge Frederiksborg Amts Avis.      

Man skal helt tilbage til 1994 for at finde et bedre år for Louisiana. Dengang trak blandt andet Monet-udstillingen 639.826 interesserede til, mens det i 2011 var Pablo Picasso-udstillingen, der blev årets topscorer. Hele 252.000 besøgte museet mellem februar og maj, hvor »Fred og Frihed-udstillingen« var på plakaten, og det var med til at gøre året til historiens næstbedste. Louisianas økonomichef Carsten Skjøt er da også yderst tilfreds med sidste års resultat.

- Det er mange år siden, at vi har haft så gode tal, og vi tror, at det er kvaliteten af vores udstillinger og det høje aktivitetsniveau med eksempelvis livearrangementer og litteraturfestivaler, der gør, at det er gået så godt, siger han.

I 2012 bliver det udstillingen af den tyske fotograf, Andreas Gursky, og temaerne om avantgardens kvinder, nordisk arkitektur og selvportrætter, der skal trække læsset for Louisiana.  Forventningerne er dog knapt så høje til det kommende år. Her håber museet på omkring en halv million besøgende, hvilket ifølge Carsten Skjøt vil være meget tilfredsstillende.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Kultur

def_thumb,50_percent

playOplev i weekenden: Lav mad over åben ild

dining week

Populær madfestival frygtede storm efter udskydelse

Henrik Nordbrandt

playDigteren Henrik Nordbrandt led af anoreksi: Det var et ubevidst ønske om at begå selvmord

20130516-162059-L-1920x1280we

Nu kan du få gratis adgang til oplysninger om dig selv i Rigsarkivet: Sådan gør du

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere