Formel 1 kan være på vej til Roskilde

Formel 1 til Roskilde. Det kunne man læse sig til som en mulighed i weekenden, hvor det kom frem, at en gruppe danskere arbejder seriøst med at få en af verdens absolut største sportsbegivenheder til Danmark, skriver DAGBLADET Roskilde.

Roskilde blev i den forbindelse nævnt sammen med Herning, Esbjerg, København og en femte endnu ikke navngiven by som mulig værtsby for en sådan begivenhed, som ikke trækker under 200.000 tilskuere.

Borgmester Joy Mogensen (S) er begejstret over tanken, men har svært ved at se det ske.

- Kommer der folk, som vil det her, så skal vi absolut vurdere det med seriøse briller. Vi ved jo i Roskilde, hvor meget omtale der er i motorsport, siger borgmesteren til DAGBLADET Roskilde.

Hvis der er én i Danmark, som ved noget om Formel 1 - ud over familien Magnussen - så er det motorsportsekspert Jens Winther Jr. Han tvivler stærkt på, at Formel 1 i Roskilde er realiserbart.

- Vi kunne jo bygge en bane i Hedeland. Den vil nok koste en halv milliard kroner. Det kunne da være fantastisk. Men vi er ude i noget, som jeg vil vurdere er mere urealistisk, end at København og Malmø får et sommer-OL, siger Jens Winther Jr til DAGBLADET Roskilde.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Sport

Lyngbydirektør

Tilskuere bydes igen velkommen på landets stadioner: Lyngby-direktør er lykkelig

20_percent

playOL-skatere: Vi er bange for at for at køre ind i børnene

20210411-175648-L-1920x1276we

Kæmpe drama i Brøndby - københavnerne løber med det hele

20070614-190907-5-1920x1284we

Sportsklubber bløder medlemmer - sådan ser det ud i din kommune

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere