Forfatterskab via mobil og iPod

Et landskabsrum, en forfattersti kombineret med mobiltelefon, iPod og gps-koordinater er nogle af de midler, der bliver taget i brug, når Martin A. Hansens forfatterskab skal formidles i fremtiden, skriver DAGBLADET Køge.

Det er intentionerne hos bestyrelsen for Landsforeningen Martin A. Hansen, der i går fik støtte til ideen med en donation på 150.000 kroner fra Stevns Brands fond. Forfatteren Martin A. Hansen var i høj grad inspireret af sin barndomsegn på Stevns
Projektet vil være en markant nyskabelse i formidling af forfatterskaber i Danmark. Der bliver ikke tale om et museum eller mindestue i traditionel forstand. Der vil i høj grad blive arbejdet målrettet med de moderne kommunikationsmidler som ikke mindst ungdommen har taget til sig.
Det er bl.a. mobiltelefonen og iPod'en. Hvis en besøgende i den kommende info-pavillon fatter interesse for eksempelvis forfatterens inspiration til novellen »Høstgildet«, kan der ringes til et nummer, hvor man kort får fortalt om novellen og hvor man finder det geografiske punkt på Stevns, der ?knytter sig til novellen, skriver DAGBLADET Køge.
Det vil også være muligt at koble sig op landsforeningens hjemmeside og hente informationer. Der vil også blive udarbejdet gps-koordinater, så man kan køre rundt til de talrige destinationer på halvøen som relaterer sig til hans romaner, noveller og storværket »Orm & Tyr«.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

Bagsværd rostadion

Dødsstød til prestigeprojekt? Kommuner trækker stikket til nyt rostadion

Lynetteholmen ny tegning af Lynetteholm, som man forestiller sig, at den øen vil se ud under anlægsfasen.

playEkspert: Lynetteholm stormflodssikrer ikke København

20190208-171140-2-1920x1281we

playKøbenhavnsk V-borgmester kalder regeringens sommerpakke et plaster for hovedstaden

Handicapparkering

Fra juli får du ekstra smæk for at holde her

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere