Forbund forsvarer Wozniacki-klanen

Dansk Tennis Forbunds formand, Henrik Klitvad, kan ikke genkende de kritiske ting, som bliver sagt om Caroline Wozniackis far, Piotr, i bogen "Miss Sunshine".

Han manipulerer sin datter og har ikke forstand på at træne en tennisspiller i verdenstoppen. Det bliver der blandt andet sagt om Caroline Wozniackis far og træner, Piotr Wozniacki, i bogen "Miss Sunshine".

Men den beskrivelse kan formanden for Dansk Tennis Forbund, Henrik Klitvad, ikke nikke genkendende til.

- Jeg har ikke været så tæt på træningen til hverdag for at kunne sige, om Piotrs træningsmetoder er rigtige eller forkerte, men jeg har aldrig oplevet noget problem i Wozniacki-familien. Jeg har altid oplevet, at de har fået tingene til at hænge godt sammen, og at de fungerer godt som et team. Det har jeg både set her i Danmark, eller hvis jeg har mødt dem i udlandet, siger han.

Klitvad mener heller ikke, at Piotr Wozniackis rolle i forhold til datteren kan kritiseres.

- Hver familie har sin facon at gøre tingene på. Der er ikke en opskrift på, hvordan fædre eller mødre skal være. Personligt har jeg kun noget godt at sige om familien. Faktum er i hvert fald, at et eller andet har Wozniacki-familien gjort rigtigt, for Caroline ligger nummer fire i verden, siger Klitvad.

I bogen, som udkommer tirsdag, er Lars Michalsik, idrætsforsker og Caroline Wozniackis tidligere fysiske træner, blandt andet citeret for følgende:

- Efter min overbevisning er Caroline i princippet manipuleret af sin far. Hvis de kom med verdens bedste singletræner, ville hun vælge sin far, hvis han gerne ville have det.

Snakken og rygterne om Caroline Wozniacki og hendes familie må stoppe, mener Klitvad.

- Det er vigtigt, at Caroline får fred og ro til at udføre den opgave, hun er i gang med. Hun bør ikke skulle spekulere på alt muligt andet, heller ikke på en bog om hende, siger formanden.

/ritzau/

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

daginstitution

Københavnske forældre bør fritages for betaling til daginstitutioner, mener flertal

1600px_colourbox40805590.jpg

Helsingør er populær som aldrig før - og borgmesteren ved godt hvorfor

Børnehave genåbning

Endnu en kommune dropper forældrebetaling, hvis børnene holdes hjemme fra dagtilbud

Cecilia Lonning-Skovgaard

Corona rammer Københavns aktivering af banderelaterede ledige

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere