Folkemødet: Politikere diskuterer humor og krænkelses-kultur

TV 2 Regionerne afholder i år samtaler om humor og krænkelser med en række politikere og komikere på årets Folkemøde på Bornholm. Du kan se det hele lige her.

20:38

Özlem Cekic er blevet verdenskendt for at mødes til dialog-kaffe med folk, som kalder hende de grimmeste ting på nettet.

Igen i år er TV 2 Lorry til stede på Folkemødet på Bornholm sammen med de andre TV 2 Regioner.

Denne gang dykker TV 2 Regionerne ned i krænkelseskulturen og undersøger, hvem og hvad vi må grine af i 2019.

I den forbindelse taler vi blandt andet med Özlem Cekic, som er blevet verdenskendt for at mødes til dialog-kaffe med folk, som kalder hende de grimmeste ting på nettet

Se også de to komikere Anders Stjernholm og Michael Schøt komme med deres bud på, hvad vi må grine af, når den politiske korrekthed også rammer humorens verden.

Se samtaler fra scenen her:

20:38

Özlem Cekic er blevet verdenskendt for at mødes til dialog-kaffe med folk, som kalder hende de grimmeste ting på nettet. Kan man grine af det, når man mødes, og er det i orden at bruge meget grove ord i humorens navn? Her er hun på scenen sammen med tidligere udenrigsminister fra de Radikale, Martin Lidegaard.

Luk video
19:51

Hvem og hvad må vi overhovedet grine af i dag? To danske komikere kommer med deres bud på, hvad vi må grine af, når den politiske korrekthed også rammer humorens verden.

Luk video

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik

Kulturkalenderen

Hvad sker der i Lorryland i dag?