Fodboldstjerner udfordrer ejendomsmæglere

En række tidligere fodboldboldspillere fra FCK satser formuer på nyt koncept for køb og salg af fast ejendom.

Der kan skrives mange triste beretninger om sportsstjerner, der bliver millionærer på deres talent, hvorefter de taber hele formuen på fejlslagne erhvervsprojekter.

Men det afskrækker ikke den tidligere landsholds- og FCK-spiller Michael Gravgaard, der har satset en god del af formuen på det farlige boligmarked. Og han har oven i købet taget en håndfuld andre fodboldstjerner med sig. Det skriver Politiken mandag.

GoEstate hedder det selskab, der har udviklet et nyt koncept for køb og salg af fast ejendom.

- Vi tilbyder at købe dit hus eller din ejerlejlighed. Men det er på den betingelse, at du køber din nye lejlighed eller dit nye hus af os, siger Michael Gravgaard til Politiken.

Han mener, at det store problem på boligmarkedet lige nu er, at folk er stavnsbundet til deres gamle huse, da de ikke kan få lov til at finansiere en ny ejendom, før den gamle er solgt.

- Her kan vi være med i hele processen og levere den finansiering, der er nødvendig for, at kunden kan købe det nye hus, inden vi har fundet en ny ejer til det gamle, siger Gravgaard.

Han lægger ikke skjul på, at konceptet kræver store mængder kapital. Men det er også en kapitalstærk ejerkreds, Gravgaard har samlet om sin virksomhed.

Den tæller flere tidligere og nuværende landsholds- og FCK-spillere, nemlig Jesper Grønkjær, Lars Jacobsen, William Kvist og Brede Hangeland.

Og for bordenden i GoEstates bestyrelseslokale sidder den tidligere formand for Parken Sport & Entertainment, Flemming Østergaard.

Det er denne kreds, der leverer kapitalen, for banker vil Gravgaard ikke have inden for dørene.

- Det handler om godt købmandskab, om at vurdere ejendomme benhårdt.

- Det kan ikke hjælpe noget, at vi siger ja til at overtage en Strandvejsvilla til 40 millioner kroner, fordi ejeren gerne vil bytte med en 1-værelses lejlighed inde i byen. Det skal hænge sammen, siger Michael Gravgaard.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

Bagsværd rostadion

Dødsstød til prestigeprojekt? Kommuner trækker stikket til nyt rostadion

Lynetteholmen ny tegning af Lynetteholm, som man forestiller sig, at den øen vil se ud under anlægsfasen.

playEkspert: Lynetteholm stormflodssikrer ikke København

20190208-171140-2-1920x1281we

playKøbenhavnsk V-borgmester kalder regeringens sommerpakke et plaster for hovedstaden

Handicapparkering

Fra juli får du ekstra smæk for at holde her

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere