Flugtfange fanget og sigtet for røveri

For et halvt år siden blev han varetægtsfængslet, sigtet for svindel med betalingskort. Han formåede dog at flygte, og har holdt sig skjult gennem et halvt år. Onsdag aften skulle det dog være slut med friheden, da politiet fandt og anholdt den unge fyr i mosterens bolig, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Der er tale om en 20-årig mand fra Kokkedal, som flygtede den 17. september sidste år, efter at dommeren ved Retten i Helsingør havde besluttet at varetægtsfængsle ham. Da betjente førte ham ud af retsbygningen, holdt der en rød personbil klar til at hjælpe med flugten, og i seks måneder har han været som sunket i jorden. Dog sendte han nogle måneder senere halvdelen af de håndjern, han havde været iført, til en betjent i Nordsjællands Politi.
I går blev den 20-årige fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Helsingør, hvor han blev sigtet for at være flygtet fra politiet samt for at have medvirket ved et groft røveri mod postkontoret i Humlebæk Centeret den 16. september sidste år.
Uden for retsbygningen opstod der ifølge Frederiksborg Amts Avis tumult, og den fængsledes moster måtte derfor hjælpe politiet med at få ro på gemytterne.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik