Flugtbil ramte ung cykelrytter

Ganløse: Nordsjællands Politi efterlyser nu føreren af en sølvgrå VW Bora med anhænger og blå presenning, som lørdag 15:10 væltede en 16-årig cykelrytter i en rundkørsel på Bundsvej i Ganløse.

Arkiv foto Foto: TV2/Lorry

- Den 16-årig var ud at træne sammen med andre cykelryttere, da han blev ramt af traileren og slynget ned i asfalten. Episoden fik ikke bilisten til at standse. Muligvis har føreren af bilen ikke observeret, hvad der er sket. Under alle omstændigheder vil vi gerne tale med ham, siger vagthavende på Nordsjællands Politi til Frederiksborg Amts Avis.

Der blev straks slået alarm, hvorefter en akutlæge og en ambulance hurtigt var på pletten. Her kunne akutlægen konstatere, at cykelrytteren kun havde pådraget sig småskrammer, som kunne behandles på stedet.

Mens lægen arbejdede med den 16-årige, blev alle andre biler holdt tilbage. Det bevirkede, at der dannede sig kø på vejen.

Det blev for sent observeret af en 42-årig mand fra Gentofte, som kom kørende på motorcykel. Han buldrede op i den bageste bil, der blev ført af en 32-årig kvinde fra Farum. Akutlægen kunne på det tidspunkt trygt forlade den 16-årige for at tage sig af den 42-årige, som nu lå på asfalten. Også han slap med mindre skrammer, oplyser Nordsjællands Politi til Frederiksborg Amts Avis.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik