Flertal i S-gruppe peger på Kielgast

Fire medlemmer af Socialdemokraternes byrådsgruppe i Køge har nu offentligt meldt ud, at de støtter udfordrer Thomas Kielgast i det interne opgør om pladsen som partiets borgmester-kandidat ved næste års kommunalvalg, skriver DAGBLADET Køge.      

Senest har to udvalgsformænd meldt sig som Kielgast-støtter. Det er socialudvalgsformand Randi Hansen (S) og formanden for teknik- og miljøudvalget, Erling Larsen (S).
Deres udmelding kommer i går i kølvandet på udmeldingerne fra byrådsmedlemmerne Lissie Kirk og Marianne Wessmann, som også officielt har meldt ud, at de støtter Kielgast.

Kulturudvalgsformand Erik Swiatek og medlem af økonomiudvalget Calle Christensen har som de to resterende i S-gruppen ikke meldt offentligt ud, om de støtter gruppeformand Thomas Kielgast eller borgmester Marie Stærke i det interne opgør.
 
Udfordreren er godt tilfreds med den støtte, han får fra partiets gruppe i byrådet.

- Det her er politikere, som kender mig, så det betyder selvfølgelig rigtig meget, at de peger på mig. Det her handler om at finde den linje, vi skal have i partiet fremover, siger Thomas Kielgast.

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

20190712-103314-4-1920x1280we.jpg

playSocial vicevært skal skabe fred og hjælpe udsatte på omstridt plads

Afbrænding af Lars Løkke dukke

Enhedslisten-borgmester deltog i afbrænding af Lars Løkke-dukke

Dita Kaudzite

Tabte mobil i sø under frieri – virkede stadig efter to måneder i vandet

Skomager Helsingør

playSkomager meldt til politiet: ”De kunne bare have spurgt mig, om jeg må holde åbent”

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere