Flere p-pladser til cyklister

Den meget omtalte og længe forberedte trafik- og miljøplan i Køge Kommune har nu fået sin formentlig endelige form, efter at politikerne i teknik- og miljøudvalget har besluttet at anbefale den. Og det bliver med et stærkt barberet budget, der på ingen måde lever op til udvalgets tidligere ønske om et beløb på 24 millioner kroner i 2009 til formålet. Det skriver DAGBLADET Køge.

Blot seks millioner blev der råd til på budgettet for 2009, og de penge skal blandt andet bruges til flere hundrede overdækkede p-pladser til cykler på Køge og Ølby Stationer. Undersøgelser har nemlig vist et stort behov for sådanne pladser til cyklende pendlere.
Derudover er der sat penge af til signalændringer på Ringvejen, så en grøn bølge bliver resultatet. Desuden skal forholdene udbedres eller ændres helt for nogle af de »sorte pletter« på landkortet, som er identificeret. Her er byen Køge prioriteret op; faktisk bliver der ikke råd til at udbedre en eneste sort plet i det tidligere Skovbo næste år - det må vente til 2010, skriver DAGBLADET Køge.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik