Flere p-pladser til cyklister

Den meget omtalte og længe forberedte trafik- og miljøplan i Køge Kommune har nu fået sin formentlig endelige form, efter at politikerne i teknik- og miljøudvalget har besluttet at anbefale den. Og det bliver med et stærkt barberet budget, der på ingen måde lever op til udvalgets tidligere ønske om et beløb på 24 millioner kroner i 2009 til formålet. Det skriver DAGBLADET Køge.

Blot seks millioner blev der råd til på budgettet for 2009, og de penge skal blandt andet bruges til flere hundrede overdækkede p-pladser til cykler på Køge og Ølby Stationer. Undersøgelser har nemlig vist et stort behov for sådanne pladser til cyklende pendlere.
Derudover er der sat penge af til signalændringer på Ringvejen, så en grøn bølge bliver resultatet. Desuden skal forholdene udbedres eller ændres helt for nogle af de »sorte pletter« på landkortet, som er identificeret. Her er byen Køge prioriteret op; faktisk bliver der ikke råd til at udbedre en eneste sort plet i det tidligere Skovbo næste år - det må vente til 2010, skriver DAGBLADET Køge.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

Børnehjem magtanvendelse

Magtanvendelser mod anbragte børn og unge bliver ikke indberettet

Silas

Drenge fra børnehjem oplevede vold og trusler fra de ansatte, så begyndte de at filme alt med mobiltelefon

6e3cce56-fb7c-4499-891a-79fda1d9d8ec

'Jeg forstår ikke, at sådan nogle som dig ikke bruger kørestol' - 35-årig med handicap overfuses på gaden

20210226-105352-L-1920x1277we

playOverborgmesterkandidat "fik kaffen galt i halsen", da hun så nyt nattelivs-udspil

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere