Flere millionærer efterlyses – her er kuponerne købt

Helt usædvanligt mangler Danske Spil i øjeblikket seks millionærer. To af kuponerne er købt i TV 2 Lorrys område.

Danske Spil mangler at høre fra seks Lotto-vindere, der endnu ikke har meldt sig. Foto: Jens Nørgaard Larsen/Ritzau Scanpix

Seks danskere går en velhavende fremtid, hvis de vel at mærke gider at tjekke deres Lotto-kupon.

Danske Spil mangler nemlig at høre fra vinderne, der endnu ikke har meldt sig.

I løbet af de seneste tre uger er 17 danskere blevet millionærer på Lotto og Eurojackpot. Heraf er der fem vindere, som endnu ikke har været nede i kiosken og præmiesøge deres kupon, hvilket er nødvendigt for, at de kan få deres gevinst udbetalt. 

Tænk, hvor ærgerligt det ville være, hvis man endelig vandt og så ikke fik pengene. Det kan man jo næsten ikke holde ud at tænke på

Camilla Cornelius, presse-og kommunikationsrådgiver hos Danske Spil

Der er også en vinder tilbage fra juni måned, som købte en kupon med en milliongevinst i Taastrup, men stadig mangler at præmiesøge. Derfor går Danske Spil nu ud og efterlyser vinderne med en opfordring til at få tjekket deres kuponer.

- Først og fremmest har vi været inde i en periode med virkelig mange vindere. Derfor er det selvfølgelig naturligt, at der kan være flere, der ligger inde med en kupon, de ikke har fået tjekket. Vi vil jo meget gerne have, at vores spillere får deres gevinster, så derfor vil vi gerne lige minde folk om, at de skal gå til deres forhandler med kuponen, siger Camilla Cornelius, presse-og kommunikationsrådgiver hos Danske Spil, i en pressemeddelelse.

Efterlysninger hjælper ofte

Det sker heldigvis yderst sjældent, at Danske Spil ikke kommer af med deres gevinster. Ifølge Camilla Cornelius hjælper det ofte, at folk læser om det i medierne, eller at de taler med naboen eller vennerne, som har læst om det.

- Derved bliver de lige mindet om, at der hænger en Lotto kupon på køleskabet eller ligger i bukselommen på et par bukser, der er lagt til vask. Tænk, hvor ærgerligt det ville være, hvis man endelig vandt og så ikke fik pengene. Det kan man jo næsten ikke holde ud at tænke på, siger hun. 

På alle kuponer med en gevinst på mere end 200 kroner har man et år til at gøre krav på gevinsten, efter det går gevinsten tilbage i spillet.  

Vindere med en gevinst på over 1.500.000 kroner bliver tilbudt at få besøg af en af Danske Spils millionærrådgivere. 

Her er vinderkuponerne købt:

 • Uge 25. Cirkle K, Kuldyssen 2, Taastrup 1.000.000 kr.
   
 • Uge 34. Drugstore, Mikkel Bryggers Gade 10, København 5.988.628 kr.
   
 • Uge 34. SuperBrugsen Hans Schacksvej 2, Kerteminde 1.500.000 kr. 
   
 • Uge 34.SuperBrugsen, Fredensgade 1, Give 1.500.000 kr. 
   
 • Uge 35 Centerkiosken, Østergade 20, Hammel 1.000.000 kr. 
   
 • Uge 35 Meny, Åbakkevej 6, Odense NV 1.000.000 kr. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik