Flere hundrede demonstrerede for Almedin

- Man bliver bare nødt til at kæmpe videre. Almedin Fejzic var overvældet over fremmødet til demonstration på Christiansborg Slotsplads.

00:31

1 af 2

- Det er så fedt, at der er så mange, der vil hjælpe mig og støtte min sag. Man bliver bare glad, når mennesker, som man aldrig har mødt, vil hjælpe.

18-årige Almedin Fejzic var glad og rørt, da flere hundrede mennesker i dag mødte op på Christiansborg Slotsplads for at vise deres støtte til ham.

Almedin skal sammen med sin familie udvises til Bosnien på tirsdag. Det sker efter en lang og sej kamp mod myndighederne - ledt an af Almedins kammerater på Frederiksværk Gymnasium.

Flere medier var også mødte for at dække søndagens demonstration, og det kom noget bag på den unge bosnier.

- Jeg bliver stresset, fordi man skal altid passe på, hvad man siger. Men man kan bare sige, at der er mange folk, der er utilfredse med afgørelsen, siger Almedin Fejzic til TV 2 Lorry.

Han accepterer, at han skal rejse hjem til Bosnien på tirsdag - men håber til det sidste, at et mirakel kan ske, så han kan få lov at blive og udleve sin drøm om at blive læge i Danmark.

- Der er så mange mennesker, der har arbejdet hårdt for det her. Jeg har aldrig mødt sådan nogle mennesker, og jeg er utrolig glad for den store støtte. Man bliver bare nødt til at kæmpe videre, siger Almedin Fejzic til TV 2 Lorry.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik