Fire års fængsel til hidsig bordelmutter

Vietnamesisk kvinde stærkt ophidset i retten over langvarig fængselsdom for omfattende bordeldrift.

- Den dag, du dør, skal Gud nok straffe dig!

Følelserne sad uden på tøjet, da Københavns Byret mandag straffede den 63-årige Ngoc Anh Lu for omfattende bordeldrift. Den vietnamesiske kvinde blev dømt for at stå bag fem bordeller rundt om i København samt omfattende handel med narko.

I alt kostede det hende fire års fængsel og en udvisning, og det gav anledning til flere verbale udfald mod sagens anklager. Også dommeren fik et par ord med på vejen fra kvinden.

- Du vil ikke se mig igen. Jeg begår selvmord, når jeg kommer hjem, kom det fra den ophidsede kvinde.

Datter kan ikke udvises
Også hendes 25-årige datter var tiltalt for at have del i bordeldriften. Men hun slap med halvandet års betinget fængsel. Og fordi hun er dansk statsborger, kan hun ikke udvises.

Ngoc Anh Lu menes at have tjent i omegnen af otte millioner kroner på bordeldriften og et ukendt beløb på salg af især kokain.

Hun blev således dømt for at have købt 300 gram kokain med henblik på videresalg. Det lykkedes dog kun politiet at støve 26 gram af stoffet op i forbindelse med anholdelsen af den 63-årige bordelmutter.

Kaldte sig selv bordelmutter på telefonaflytninger
Ngoc Anh Lu har nægtet at stå bag de københavnske bordeller. Men en række telefonaflytninger har tegnet et billede af en kvinde, som med anklagerens ord var frygtet i de kredse, hun kom i.

- Jeg tror ikke på et ord af det, hun har sagt i retten, konkluderede anklager Maria Cingari under sidste uges procedure.

På aflytningerne kan man blandt andet høre Ngoc Anh Lu i færd med at diskutere, hvor mange penge, de prostituerede skal betale. Den 63-årige kalder sig bordelmutter, og i en af samtalerne bestiller hun 1000 kondomer.

Selv om Ngoc Anh Lu var førtidspensionist og datteren arbejdsløs, så blev der alligevel sat store beløb ind på deres konto. I bankbokse har politiet fundet smykker for 1,7 million kroner, og de to lå også inde med en snes dyre designertasker.

Mor og datter har endnu ikke besluttet, om de vil anke dagens dom.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Bomberør

17-årig risikerer forhøjet straf for at skyde med bomberør mod tre betjente

Kvinde overfaldet Tisvildeleje

Tidligere patient erkender dødelig vold mod læge

kvinde overfaldet tisvildeleje

Tidligere patient tiltalt for at dræbe læge - nu begynder retssagen

Togpåkørsel Espergærde

Togtrafik lagt ned efter personpåkørsel

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere