Finanskrise lukker Cascade-butikker

Den verdensomspændende finanskrise rammer nu butikskæden Cascade, der sælger udstyr til badeværelser, skriver DAGBLADET Køge.

Til årsskiftet lukker kædens forretning på Tangmosevej i Køge, og i alt seks af kædens 10 butikker må nu dreje nøglen om. Det drejer sig om afdelingerne i Slagelse, Sønderborg, Aabenraa, Kolding, Viborg.
- Vi har lagt meget tid og arbejde i at lave en flot og god butik, så det er rigtig trist og ærgerligt, at vi nu skal afvikle den. Det er tiderne. Folk er mættet i deres forbrug, de vil ikke længere investere i deres badeværelse, da det ikke nævneværdigt hæver husprisen, siger teamchef Tanja Christabel, Cascade på Tangmosevej, som åbnede i september sidste år.
Cascade er ejet af stål- og teknikgrossisten Lemvigh-Müller, som tidligere drev butikkerne »Bad- og Energi« for private. Meningen var at nå de private forbrugere med Cascade-butikkerne, men det er slået delvist fejl.
- Det er afmatning og manglende omsætning i de her butikker, der er årsag til det her, og så har vi ikke fået den omsætning og de ordrer fra installatørerne, som vi havde regnet med, siger Sidsel Fogdal, der er kædekoordinator i Cascade.I fremtiden vil Cascade kun have udsalgssteder i Hillerød, Varde, Svendborg og Aalborg, og her er der fin omsætning.
- I de andre butikker kan vi overhovedet ikke mærke afmatningen, siger Sidsel Fogdal, der oplyser, at alt i 12 ansatte mister jobbet i forbindelse med butikslukningerne.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

Cecilia Lonning-Skovgaard

Corona rammer Københavns aktivering af banderelaterede ledige

20071024-220631-2-1920x1282we

playEt stykke dansk kulturarv fylder 100 år - men det går kun én vej

25_seconds

playHus Forbi deler tusindvis af handsker og skiundertøj ud til hjemløse

John Schmidt Andersen

Før ville ingen investere i Vinge – nu står kommune med flere tilbud på hånden

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere