Fiaskosnak preller af på FC København

Hvis det videre avancement glipper i Europa League, kan sæsonen ikke kaldes en fiasko, mener FCK'erne.

Foto: TV2/Lorry

Når man som FC København ligger suverænt nummer et i Superligaen, så er det svært at kalde den første del af sæsonen for en fiasko, selvom det europæisk er gået skidt.

Det mener en række FCK-spillere inden aftenens Europa League-gruppekamp mod Steaua Bukarest i Parken, hvor klubbernes videre skæbne i turneringen afgøres.

Thomas Kristensen siger:

- Vi fører trods alt Superligaen med ni point ned til nummer to, og hovedmålet har hele tiden været, at vi skulle vinde det danske mesterskab.

- Selvfølgelig ville det være skuffende, hvis vi inden nytår er ude af både pokalturneringen og Europa League. Men at kalde det for en fiasko, hvis vi ikke går videre, det er lidt svært at sige, lyder det fra midtbanespilleren, mens Nicolai Jørgensen tilføjer:

- Det vigtigste for os har været Superligaen, og den fører vi, så det andet er måske lidt for hårdt at sige.

Martin Vingaard vil helst ikke tænke på fiasko eller ej inden den vigtige kamp mod rumænerne.

- Det kan vi snakke om bagefter. Nu skal vi første se, hvad resultat bliver, siger han.

FCK avancerer med garanti, hvis holdet vinder 1-0 eller snupper en sejr på to overskydende mål. Hvis norske Molde tager point fra Stuttgart, kan FCK nøjes med en sejr på hvilken som helst størrelse.

Inden torsdagens kampe fører Steaua Bukarest gruppe E med 10 point Stuttgart har otte og FCK syv. Kun Molde har udspillet sin rolle i gruppen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik