Festivalgæster rystede over dødsfald

Stemningen på Roskilde Festivals campingområde er trykket, efter nyheden om at en ung svensk festivaldeltager i nat mistede livet.

Foto: Lorry

Lorry har talt med flere af de unge, der er rykket ind på campingområdet for at være klar, når selve festivalen åbner på torsdag.

"Det er skideubehageligt. Men det kommer ikke bag på mig, at den slags kan ske. Tænk hvis det var sket for én af ens kammerater, det er ikke rart at tænke på, " siger festivaldeltager Kasper Løfwall.

Tidligere i dag var der historier fremme om, at flere var indlagt efter at have indtaget farlig narkotika. Det afviser politiet nu. Der har været flere indlæggelser, men de skyldes alkohol lyder det fra Midt-og Vestsjællands Politi.

Også Roskilde Festivals ledelse er berørt af den ulykkelige situation. Pressetalskvinde Christina Bilde understreger, at Festivalen gør en hel del for at bekæmpe narkotika og at fokus nu i endnu højere grad vil blive rettet imod at komme de farlige stoffer til livs.

"Vi prøver på at slå ned på det, men Roskilde afspejler det omkringliggende samfund. Ligesom i resten af samfundet er der også stoffer her, jeg tror desværre aldrig vi vil slippe helt af med stoffer," siger Christina Bilde til Lorry.

Se mere i vores udsendelse i aften kl. 19.30

Læs også: Festivalstoffer er som hasardspil

Festilvalstoffer er som hasardspil

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik