Festdeltagere angreb politiet på Nørrebro

Ni personer blev anholdt på Nørrebro i København, da de angreb politiet med flasker og sten i forbindelse med en fest.

Foto: TV2/Lorry

Politiet fik natten til søndag travlt med at anholde personer i forbindelse med en fest ved Nørrebros Runddel i København.

I alt ni personer blev anholdt blandt andet for at kaste sten og flasker mod politiet samt vold mod betjent.

Politiet blev kaldt ud til stedet i forbindelse med en slåskamp i nærheden af Runddelen, men hurtigt måtte de rette deres opmærksomhed mod deltagerne ved en fest ud for en nærliggende café.

- Der er nogle, der løber rundt med nogle jernkæder og har slået ud efter nogle andre, og da vi kommer derned, bliver vreden vendt mod politiet, siger den centrale efterforskningsleder ved Københavns Politi til Ritzau.

Ude foran en café i nærheden af det gamle Ungdomshus på Jagtvej 69 er omkring halvtreds mennesker samlet ude på gaden, og flere begynder at kaste sten og flasker mod politiet.

- Der i første omgang tre, der bliver anholdt, fordi de ikke vil følge vores anvisninger, og bagefter forsøger nogle andre at befri de anholdte, hvorfor de også bliver anholdt, siger den centrale efterforskningsleder.

- Vi forsøger at få folk væk, og der er der en, som forsøger at befri en af de anholdte, og derefter slår han en kollega i ansigtet med knytnæve, og han bliver så også anholdt.

Politiet får til sidst spredt forsamlingen og har nu anholdt ni personer i forbindelse med urolighederne.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik