Fem anholdt efter slagsmål i husum

Politiet massivt til stede efter ballade i Husum torsdag aften.

En større styrke fra Københavns Politi er netop nu massivt til stede i området omkring Voldparken i Husum i Københavns nordvestlige ende, efter at der for kort tid siden blev delt øretæver ud i et raid på Voldparkens Ungdomsklub.
Ved 19-tiden blev politiet første gang alarmeret, da der var internt slagsmål blandt en større gruppe unge i Voldparken.
- Men det fik vi dysset ned, og vi anholdt en enkelt person for gadeuorden, og vi forlod mere eller mindre området klokken 19.50 siger den centrale vagtleder ved Københavns Politi, Flemming Kim, til ekstrabladet.dk.
Men 25 minutter senere måtte en større politistyrke igen retur til Voldparken.
- Klokken 20.15 fik vi en melding om slagsmål, og der skulle både være stukket med kniv og være set en pistol, siger Flemming Kim til ekstrabladet.dk.
Det viste sig dog at være et slagsmål uden brug af våben.
- En flok unge lavede et 'raid' på Voldparkens Ungdomsklub og delte øretæver ud. Der er bestilt en ambulance, men jeg er ikke sikker på, at den forurettede tog med, siger Flemming Kim.
Det kom til yderligere anholdelser efter angrebet på ungdomsklubben.
- Vi sendte et par hundepatruljer af sted ud i det grønne område ved Voldparken og har der anholdt fire, som vi formoder stak af efter at have delt tæsk ud i ungdomsklubben. Nu bliver vi i området til vi er helt sikre på, at der er faldet ro over gemytterne, siger Flemming Kim til ekstrabladet.dk.
Politiets umiddelbare indtryk er, at der ikke er kommet nogen til området ude fra, og at det således drejer sig om interne stridigheder blandt de lokale.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

politi 112 politibil

21-årig varetægtsfængslet for vanvidskørsel - væltede bil efter påkørsel

Rambuktyveri ved Illum.

Maskerede tyve stjæler ure i rambuktyveri ved Illum

cyklist albertslund 3

36-årig fængslet for narkokørsel efter alvorlig ulykke

knivstikishoej.jpg

Fem mænd dømt for voldsomt overfald på strandvej

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere