FCN spiller superligakamp til formiddagskaffen

På grund af Europa League-kampen mod Elfsborg eksperimenter FC Nordsjælland med superligakamp klokken 11.

FC Nordsjælland Foto: Lorry

I mange år var divisionskampe søndag formiddag forbeholdt Fremad Amager, men nu melder FC Nordsjælland sig på banen med et lignende eksperiment.

Superligakampen mod FC Vestsjælland i syvende spillerunde er nemlig blevet flyttet til det usædvanlige tidspunkt klokken 11 søndag 1. september.

Der er dog tale om en engangsforestilling. Kampen var oprindelig programsat til lørdag eftermiddag, men da FC Nordsjælland torsdag aften forinden har været i aktion mod Elfsborg i playoff til Europa League, har man altså valgt at flytte kampen.

- Vi løber ind i et tæt program med mange kampe. Når alle andre tv-kampe er planlagt, er der ikke mange muligheder for at flytte rundt, og da vi grundet landskampen ugen efter skal afvikle kampen søndag, blev det til et noget uvant tidspunkt, siger klubbens formand Allan K. Pedersen i pressemeddelelse.

- Det giver selvfølgelig lidt udfordringer, men når det er sagt, glæder vi os over omstændighederne med europæiske kampe og landsholdsspillere - ligesom vi nu får muligheden for at afvikle en helt speciel kamp søndag formiddag, siger han.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik