FCK-træner vil ikke anbefale topscorer til Olsen

Andreas Cornelius scorer mål på samlebånd, men Ariël Jacobs vil ikke anbefale ham til Morten Olsen.

16 mål er det indtil videre blevet til i Superligaen for Andreas Cornelius i denne sæson. Det gør ham til både topscorer og det varmeste danske angribernavn, mindre end to uger før de vitale VM-kvalifikationskampe mod Tjekkiet og Bulgarien.

Cornelius nettede søndag aften to gange mod Silkeborg, men træner Ariël Jacobs vil ikke ringe til landstræner Morten Olsen og anbefale Cornelius.

- Nej, jeg vil ikke anbefale ham. Morten Olsen ser også kampene, men han ved også, at der er forskel på en superligakamp og en landskamp, siger Jacobs.

- Hvis han er god nok, skal han spille på landsholdet, og det er også en god erfaring for ham. Men han kan altid blive bedre. Jeg er måske for negativ, men han skal arbejde på de svagheder, vi stadig ser.

Stor forskel på Superligaen og på europæsiske kampe

Cornelius startede seneste landskamp mod Makedonien, uden at komme frem til det store. Ariël Jacobs er da også bevidst om, at der er et stort skridt mellem Superligaen og en VM-kvalifikationskamp.

- Der er forskel på Superligaen og på europæiske kampe. Der er en endnu større forskel på Superligaen og landskampe. Det skal man være bevidst om, og det har jeg også snakket med Cornelius om, siger Jacobs.

Andreas Cornelius, der på lørdag runder 20 år, står noteret for tre A-landskampe. Endnu har han sit første landsholdsmål til gode.

I januar viste han dog, at han kan score i rødt og hvidt, da han i en ligalandskamp nettede tre gange.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Sport

F C Nordsjælland

FC Nordsjælland får ny udenlandsk ejer

Alexander Aslak Nørgaard

Birkerød-svømmer sætter dansk svømmerekord i DM-triumf

Viktor Fischer, FCK

Smitteudbrud hos FCK: Nu er seks spillere ude med corona

Jonas Wind

FCK-profiler testet positive for coronavirus

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere