FCK-træner efter nederlag: Ingen krise

FC Københavns træner, Roland Nilsson, understreger, at der på ingen måde er krise efter fem kampe uden sejr.

FC København har ikke vundet i de seneste fem kampe i alle turneringer.
      Men efter mandagens 1-3-superliganederlag til FC Nordsjælland på hjemmebane i Parken maner træner Roland Nilsson til besindighed.
      - Vi kom ikke ordentligt i gang med kampen og lavede fejl. Jeg fik ikke lagt taktikken rigtigt i første halvleg, og vi fik ikke stoppet dem, som vi burde. Det gjorde, at Nordsjælland fik troen på det, siger Roland Nilsson.
      Spørgsmål: Er det for tidligt at tale om krise i FCK?
      - Ja, der er ingen krise, fastslår Roland Nilsson.
      I perioder af kampen nærmest udspillede FC Nordsjælland de forsvarende mestre med flot, chancebetonet pasningsspil. Det kostede kræfter for FCK'erne.
      - Vi arbejdede virkelig hårdt i den defensive del af spillet, når vi ikke havde bolden, men i anden halvleg fik vi også mere fremad banen, fortæller FCK-træneren.
      Københavnerne var efter første halvleg bagud 0-2 og lignede i det hele taget ikke et hold, som for få uger siden var fuldstændig isoleret i toppen af Superligaen.
      - Vi ved, at vi kan spille godt. Men vi har ting at arbejde med, og vi går gennem et hårdt program, siger Nilsson, som uddeler roser til modstanderen:
      - Nederlaget var en kombination af, at Nordsjælland er vældig gode og spiller hurtigt spil, og at vi ikke spillede rigtigt i første halvleg.
      FCK fører stadig Superligaen, men kun med fire point ned til FC Nordsjælland og FC Midtjylland.