FCK-sportsdirektør: Vi skal vise styrke

FCK-sportsdirektør Carsten V. Jensen forventer, at klubben vil kunne komme ind i en mere ustabil periode.

Der har før været udskiftninger på FC Københavns mandskab, men sjældent så mange på en gang som efter denne sæson.
Træner Ståle Solbakken forlader klubben og bliver erstattet af Roland Nilsson. Tre ud af fire stamspillere i forsvaret forlader klubben, og Jesper Grønkjær har indstillet sin karriere.
Sportsdirektør Carsten V. Jensen sænker dog ikke ambitionerne af den grund. Han erklærer fortsat, at FCK er favoritter og skal vinde det danske mesterskab.
Men der kan være ustabile udsving i begyndelsen af den nye sæson med en ny træner, og flere nye spillere, som skal spilles ind på holdet.
- Hvis man tager 40 procent ud af et hold, og erstatter det med helt nye 40 procent, så vil det ikke nødvendigvis fungere på topniveau fra dag ét.
- Vi har dog en forventning om, at vi relativt hurtigt kan finde et topniveau, som ligner det, vi har præsteret tidligere. Men de konstante stabile præstationer ser vi først, når tingene er indarbejdet. Det kan godt tage noget tid, vurderer Carsten V. Jensen.
Tidligere har FCK med succes skiftet træner, blandt andet da Solbakken tog over efter Hans Backe, og dengang endte det med et dansk mesterskab i samme sæson.
- Vi skal vise, hvor stærke vi er igen. Der er ingen tvivl om, at vi bliver testet i denne overgangsfase. Vi er klar til det, og Roland er klar til det, fastslår Carsten V. Jensen.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Sport

Alexander Aslak Nørgaard

Birkerød-svømmer sætter dansk svømmerekord i DM-triumf

Viktor Fischer, FCK

Smitteudbrud hos FCK: Nu er seks spillere ude med corona

Jonas Wind

FCK-profiler testet positive for coronavirus

Teamgym

Danmark opgiver værtskabet for EM i TeamGym næste år i Ballerup Super Arena

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere