FCK-sportsdirektør: Målet er at gå videre

FC Københavns sportsdirektør Carsten V. Jensen er godt tilfreds med lodtrækningen til Europa League.      

Foto: Lorry

FC København går efter at avancere fra gruppespillet i Europa League. Sådan lyder målsætningen fra FC Københavns sportsdirektør Carsten V. Jensen, efter der fredag blev trukket lod til grupperne.     
FCK havnede i gruppe med belgiske Standard Liege, tyske Hannover 96 samt Vorskla Poltava fra Ukraine.

 - Det er en stærk og umiddelbart lige pulje, hvor alle vil kunne slå alle, siger Carsten V. Jensen.

Især Standard Liege og Hannover 96 bliver svære at have med et gøre, mener FCK-sportsdirektøren.

- Det er to stærke hold. Standard Liege er et notorisk tophold i den belgiske liga. Hannover viste i sidste sæson, at de er et tysk tophold, og holdet er fortsat i samme spor i år.

 - Det er to hold, vi som udgangspunkt skal have stor respekt for, men også to hold, hvor vi ser muligheder, vurderer han.

 - Ud over det er der så det ukrainske hold, som vi ikke på samme måde kender styrken på, men det vil vi sætte os ind i. Vi kan se, at de har slået et rumænsk hold i begge kampe i playoff-runden, og det borger jo for kvalitet, mener Carsten V. Jensen.

FCK røg skuffende ud af Champions League efter to nederlag til tjekkiske Viktoria Plzen, men ambitionerne er ikke sænket af den grund.

 - Målsætningen må som udgangspunkt være at komme videre fra gruppespillet. Det er det, det handler om, og det er også det, vi går efter, fastslår Carsten V. Jensen.
  

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik