FCK slutter året som belgisk boksebold

Standard Liege vandt legende let i Parken 1-0 over FC København, der igen gjorde det skidt i Europa League.

FC København tog afsked med 2011 og Europa League med et nederlag, da det danske mesterhold torsdag tabte 0-1 i Parken til belgiske Standard Liege efter en skidt indsats.
      FCK have på forhånd blot æren at spille for og slutter som nummer tre i gruppespillet. Standard Liege og Hannover 96 går videre til forårets 1/16-finaler.
      Selv om de københavnske værter havde proklameret, at de gik efter sejren, så blev ordene ikke omsat til handling.
      Der var ingen overraskelser og meget lidt pondus i de forreste geledder hos Dame N'Doye, Cesar Santin og senere Morten Nordstrand.
      Opspillet gik for det meste i stå midt på belgiernes banehalvdel, da den sikre løsning størstedelen af tiden blev valgt frem for den dristige. Det var på grænsen til det kedelige.
      Indskiftningen af Morten Nordstrand i stedet for Santin efter pausen gjorde en lille forskel, da reserveangriberen hamrede et skud på underkanten af overliggeren efter en time. Det var FCK's første farlige forsøg.
      Nordstrands afslutning gav tiltrængt optimisme til FCK-spillerne uden, at det på nogen måde lykkedes at ryste gæsterne, der slap for at anstrenge sig mere end blot nogle få minutter i Parken.
      FCK's midterforsvar med Sölvi Ottesen og Ragnar Sigurdsson havde også en skidt aften. Og det gjorde det ikke bedre, at mange af FCK's tilbageafleveringer var så upræcise, at de belgiske gæster fik foræret et par store chancer.
      Ottesen lod sig også alt for let skubbe væk, da Standard Liege fortjent bragte sig foran med 1-0 efter en halv time. Michy Batshuayi tog en aflevering med sig og gled af på FCK-forsvareren, hvorefter han udplacerede målmand Johan Wiland.
      Så brød jublen ellers løs blandt de belgiske tilskuere, der kan se frem til at følge deres hold i Europa til februar. FCK's fans må vente til marts, hvor Superligaen genoptages.
      FCK endte på fem point i gruppe B. Standard Liege, der vandt 3-0 over københavnerne i Belgien, nåede op på 14 point på førstepladsen, mens Hannover 96 fik 11 point. Ukrainske Vorskla Poltava blev sidst med to point.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Sport

F C Nordsjælland

FC Nordsjælland får ny udenlandsk ejer

Alexander Aslak Nørgaard

Birkerød-svømmer sætter dansk svømmerekord i DM-triumf

Viktor Fischer, FCK

Smitteudbrud hos FCK: Nu er seks spillere ude med corona

Jonas Wind

FCK-profiler testet positive for coronavirus

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere